sobota, 13 stycznia 2024

Witamina C+

Naturalne ekstrakty z Witaminą C+

Stymuluj produkcję kolagenu i regenerację tkanek
Regeneruj skórę, wyrównuj koloryt skóry i zmniejszaj przebarwienia
Wspieraj prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego





Kiedy warto stosować Produkt

dla osób, które potrzebują wzmocnić odporność
dla osób, które chcą regenerować kolagen w skórze i stawach
dla osób schorowanych w okresie rekonwalescencji
dla osób, które potrzebują wzmocnić swoje kruche naczynia krwionośne
dla osób, które chcą odnowić jakość swoje skóry i zwiększyć jej jędrność



Stosowanie witaminy C w połączeniu z ochronnymi bioflawonoidami zwiększa biodostępność i ochronę przed enzymami niszczącymi kwas L askorbinowy.
Witamina C mieszance z ekstraktami roślinnymi wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i jest bardzo silnym antyoksydantem.
Badania naukowe potwierdzają, że sprzyja produkcji kolagenu i regeneracji tkanek.
Ekstrakty z owoców camu camu, aceroli, dzikiej róży są najlepszym naturalnym źródłem witaminy C, gdyż zawierają również wspomagające wchłanianie witaminy C i jej ochronę bioflawonidy.
Witamina C, flawonoidy i karotenoidy polecane są również przez profesjonalnych kosmetologów ze względu na ich silne właściwości regenerujące skórę, jak też wyrównujące koloryt skóry i zmniejszające przebarwienia.
Składniki roślinne poprzez synergię działania wspomagają regenerację stawów i odbudowę kolagenu.
Witamina C ma udowodnione działanie wspomagające odporność i ochronne szczególnie u osób palących papierosy i narażonych na zanieczyszczenia środowiskowe powietrza i pokarmów.


Zawartość składników w dziennej porcji produktu - 2 kapsułki

Wiśnia - Prunus cerasus Fructus proszek, DER 10:1 - 550 mg
Dzika róża - Rosa canina Fructus ekstrakt - 215 mg
Witamina C - forma chemiczna witaminy C: kwas L-askorbinowy - 100 mg (125% RWS)
Malpighia granatolistna (acerola) Malpighia glabra Fructus ekstrakt - 100 mg
Camu-camu Myrciaria dubia Fructus ekstrakt - 50 mg
Liściokwiat garbnikowy Emblica officinalis Fructus ekstrakt, DER 10:1 - 50 mg
Gryka Fagopyrum esculentum Semen ekstrakt - 50 mg
Jeżyna Rubus fruticosus Fructus ekstrakt - 50 mg
Czarna porzeczka Ribes nigrum Fructus ekstrakt - 50 mg
Ostryż długi Curcuma longa Rhizoma ekstrakt - 15 mg
Pomarańcza gorzka Citrus aurantium Pericarpium ekstrakt - 10 mg


zobacz badania
Ekstrakt z owoców camu camu (Myrciaria dubia L.)
Owoce Myrciaria dubia są bogatymi źródłami związków bioaktywnych o właściwościach przeciwutleniających

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9955449/


Ekstrakt z owoców aceroli (Malpighia glabra L.)
Acerola jest jednym z najbogatszych naturalnych źródeł kwasu askorbinowego i zawiera mnóstwo składników odżywczych, takich jak fenole karotenoidów, antocyjany i flawonoidy. Substancje aktywne w aceroli wykazują pozytywny wpływ na wzrok i układ sercowo-naczyniowy, wykazują działanie przeciwalergiczne, przeciwzapalne i potencjalnie przeciwnowotworowe

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12747089/

skorzystaj z kodu rabatowego


https://viloway.com/promo-code/anngro687

T-Mobile +48 604-179-597
s.grochowina@gmail.com



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz